|
Pomnik przyrody |
| Autor |
Wiadomość |
html

|
Wysłany: 2008-08-08, 19:02 Pomnik przyrody
|
|
|
nie wiem czy powinno to być w tym dziale, najwyżej administrator przeniesie w inne miejsce.
widziałem niedawno nasz pomnik przyrody - dąb"Bogusław". Ręce opadają , drzewo chyba umiera - poobłamywane konary , inne uschnięte, chyba nikt o nie nie dba i pewnie wszyscy zapomnieli, że taki pomnik stoi nad jeziorem Popiel. |
|
|
|
 |
młody
Gość
|
Wysłany: 2008-08-09, 16:07
|
|
|
| Też to widziałem, trzeba kilka małych drzewek dookoła wyciąć, żeby dąb mógł spokojnie rosnąć. |
| Ostatnio zmieniony przez admin 2008-08-09, 16:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
admin
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-10, 16:23
|
|
|
| Będę za kilka dni nad jeziorem, zrobię trochę zdjęć, które opublikujemy w galerii zdjęć na portalu i spróbujemy zainteresować tym tematem osoby za to odpowiedzialne. |
|
 |
???
Gość
|
Wysłany: 2008-08-21, 21:34
|
|
|
| Czy coś się dzieje dalej z tym tematem poruszonym w artykule na stronie głównej? Czy ktoś się tym zainteresował, myślę, ze sprawa jest bulwersująca! |
|
|
|
 |
admin
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-23, 13:46
|
|
|
| ??? napisał/a: | | Czy coś się dzieje dalej z tym tematem poruszonym w artykule na stronie głównej? |
O powyższej sprawie rozmawiałem z Panią Sekretarz w Gminie Rymań. Pani Sekretarz miała sie sprawą zainteresować i przekazać problem osobom osobom za niego odpowiedzialnym, faktycznie dąb "Bogusław" znajduje się pod opieką nadleśnictwa Gościno, a ściślej ujmując leśnictwa Skrzydłowo.
Za pewien czas zobaczymy czy coś się w tej sprawie dzieje i podamy to do wiadomosci wszystkich. |
|
 |
html

|
Wysłany: 2008-12-21, 17:16
|
|
|
| admin napisał/a: | | Za pewien czas zobaczymy czy coś się w tej sprawie dzieje i podamy to do wiadomosci wszystkich. |
czy coś w tej sprawie jest nowego, czy problem "umarł śmiercią naturalną"? |
|
|
|
 |
|
|